Taiwan a ázijská kríza malé podniky a liberalizácia ochránili ostrov - Brzica, Daneš
Malé a stredné podniky základom Taiwanskej ekonomiky. Hlavné dôvody, prečo malé a stredné podniky Taiwanu prekonali ázijskú finančnú krízu. Reformy v taiwanskom obchode a zmeny vo výrobnej sfére v 90. rokoch.