S nabídkou zboží až do bytu - Jindra, Jiří
Hlavné piliere marketingovej stratégie firmy Amway Corporation : osobný kontakt predávajúceho a zákazníka, využitie podnikateľských schopností jednotlivcov, výber kvalitného sortimentu a doplnkový predaj podľa katalógov. Image a sponzoring firmy Amway Corporation. Všeobecné zásady výroby firmy Amway.