Centra styku se zákazníky
Komplexné systémy styku s klientom. Charakteristika systému Customer Contact Manager (CCM) od firmy Hewlett-Packard, určeného na implementáciu a prevádzku centier obsluhy styku s klientami. Ďalšie funkcie systému CCM.