Hospodárstvo a financie slovenských miest a obcí - Hirman, Karel
Z obsahu: Slovenské mestá a obce sa čoraz viac zadlžujú. Pre napätosť finančných zdrojov Žilina utlmuje výstavbu. Prešov má problémy s výberom daní od právnických osôb. Poslanci v Banskej Bystrici kritizujú zadlžovanie mesta. Bratislava sa bez úverov nezaobíde, ale platí menšie úroky ako štát. Košice budú tento rok prvý raz hospodáriť so schodkom.