Zákon o konkurze a vyrovnaní - Kitta, Vladimír
Úplné znenie zákona č. 328/1991 Zb. o konkurze a vyrovnaní s výkladom. Bankroty z pohľadu práva. Úplné znenie vyhlášky Ministerstva spravodlivosti Slovenskej republiky č. 493/1991 Zb., ktorou sa vykonávajú niektoré ustanovenia zákona o konkurze a vyrovnaní. Nariadenie vlády Slovenskej republiky č. 95/1994 Z. z., ktorým sa vykonávajú niektoré ustanovenia zákona č. 328/1991 Zb. o konkurze a vyrovnaní.