"Milionárska daň" - Faiglová, Svetlana
Zvýšená daňová povinnosť u daňovníkov (fyzických osôb) pri základe dane vyššom ako 1 080 000 SK, ale aj vyššie platenie preddavkov na rok 1998. Zákon č. 60/1998 Z.z. Praktické príklady pre výpočet daňovej povinnosti za rok 1998.