Čo je to controlling? - Kalafutová, Ľudmila
Controlling ako fáza riadenia s kvalitnejším riešením ekonomických úloh podniku. Dôvody aplikácie controllingu vo firmách na Slovensku. Požiadavky vlastníkov a konkurenčné prostredie trhu. Obsah, funkcie, vzťah controllingu a riadenia. Funkcie a úlohy podnikového controllingu. Controller contra manažér.