Aplikační software a specifické potřeby uživatelů
Stratégia spoločnosti IBM v prístupe k zákazníkovi. Produkty firmy IBM podporujúce predaj prostredníctvom Internetu. EDI - elektronická výmena dát. Programy plynulého zásobovania - CRP, využívajúce EDI. Princíp fungovania IBM CRP.