Elektronický obchod a jeho bezpečnost - Kaplan, Zdeněk
Definícia elektronického obchodu. História elektronického obchodu. Rôzne formy digitálnych peňazí. Úskalia elektronického obchodovania. Príklad virtuálneho elektronického obchodovania na Internete.