EDI na Internetu - Petr, Jan
Základné funkcie EDI (Electronic Data Interchange - elektronická výmena dát). Použitie Internetu ako prenosovej vrstvy pre EDI. Úroveň bezpečnosti dát pri použití EDI. Výhody spojenia EDI a Internetu.