K niektorým vývojovým tendenciám v odvetví obchodu, pohostinstva a cestovných kancelárií - Oberhauser, Ján Artur
Porovnanie vývoja objemu obchodného a maloobchodného obratu za roky 1996 a 1997. Tržby za predaj služieb vrátane ubytovania. Objem tržieb v pohostinstve a verejnom stravovaní. Spotreba a tržby za alkoholické nápoje za sledované obdobie rokov 1996-1997. Vývoj tržieb vo veľkoobchode a maloobchode SR.