Podniková sociálna politika v prospech ochrany starých ľudí... - Krausová, Alena
Uskutočňovanie sociálnej politiky podniku v prospech dôchodcov - bývalých zamestnancov. Adresnosť sociálnych aktivít podľa toho, akého okruhu, resp. ktorých skupín dôchodcov - bývalých záujemcov sa týka. Štruktúra sociálnych aktivít. Orientácia zámeru podnikovej sociálnej politiky v prospech dôchodcov. Schéma zameranosti a proporcionality aktivít sociálnej politiky podniku.