Menová integrácia pred Maastrichtskou zmluvou - Oberhauser, Ján Artur
Podiel Nemecka na vytvorení Európskej hospodárskej a menovej únie. Ciele Maastrichtskej zmluvy. Proces tvorby menovej integrácie. Procesy koordinácie kurzových politík v Európskej únii.