Viacrozmerové priestorovo-časové porovnávanie stavu nezamestnanosti - Gajdošová, Ľubica
Obtiažnosť priestorového porovnávania stavu nezamestnanosti na Slovensku. Aplikácia jednej zo štatistických metód viacrozmerného porovnávania. Ukazovateľ miery nezamestnanosti. Voľba ukazovateľov na priestorové porovnanie stavu nezamestnanosti v okresoch SR ku koncu roku 1995 a 1996.