Optimalizácia parametrov štatistickej regulácie výrobného procesu - Terek, Milan
Optimalizácia veľkosti výberu n a času t medzi dvoma bezprostredne susednými výbermi pri regulácii výrobného procesu. Shewhartove regulačné diagramy. Výpočty optimalizačných parametrov. Náklady na reguláciu a ich minimalizácia.