Kolektívne modely rizika v poistení - Pacáková, Viera
Úvod do poisťovníctva a teórie rizika. Kolektívny model rizika v poistení. Základné typy zložených rozdelení. Pravdepodobnostný model. Aproximácie G(x) pre kolektívny model rizika.