Odpočet straty zo základu dane z príjmov fyzických osôb - Jánoš, Daniel
Definícia straty podľa zákona o dani z príjmov 5 ods. 3 v znení neskorších predpisov. Výpočet dosiahnutej straty daňovníka. Praktické príklady.