Zákon o sociálnej pomoci - Reiselová, Eva
Z obsahu: Zákon o sociálnej pomoci odlišuje objektívne a subjektívne príčiny hmotnej a sociálnej núdze. Nový zákon zvýši nároky na rozpočet v budúcom roku o 411 miliónov Sk. "Ak kritizujem, tak nie spôsob rozdeľovania prostriedkov, ale nedostatočné zdroje," tvrdí poslanec NR SR Július Brocka.