Zastúpenie v pracovnoprávnych vzťahoch - Barancová, Helena
Základné ciele zastúpenia v pracovnom práve, v pracovnoprávnych vzťahoch. Pracovnoprávne úkony vykonávané zástupcom. Zastúpenie na základe zákona. Zastúpenie na základe dohody o plnomocenstve. Zastúpenie na základe súdneho rozhodnutia. Kolízne zastúpenie. Právne dôsledky prekročenia rozsahu zastúpenia podľa zákonníka práce.