Rok existencie Národného úradu práce - Tomasta, Pavel
Bilancia činnosti Národného úradu práce (NÚP) ako verejnoprávnej inštitúcie od jeho vzniku 1.1.1997. Vývoj zamestnanosti na Slovensku. Prognóza na rok 1998. Disponibilné finančné zdroje NÚP. Aktívna politika trhu práce vykonávaná NÚP. Hlavné koncepčné i strategické úlohy stojace pred NÚP.