Doplnkové dôchodkové poistenie v SR a v zahraničí - Rievajová, Eva
Definícia sociálneho zabezpečenia konvencie Medzinárodnej organizácie práce č. 102 z r. 1952. Základné dôchodkové poistenie ako i doplnkové dôchodkové poistenie ako súčasť systému sociálneho zabezpečenia. Analýza a štruktúra počtu obyvateľstva SR v produktívnom a poproduktívnom veku, podiel starších osôb na celkovom počte obyvateľstva. Nevyhnutnosť zavádzania doplnkového dôchodkového poistenia. Základné výhody doplnkového dôchodkového poistenia v SR. Systémy doplnkového dôchodkového poistenia v zahraničí.