Papier náš každodenný
Spotreba hygienického papiera na Slovensku. Výrobky osobnej a priemyselnej hygieny. Hlavní domáci výrobcovia hygienického papiera - Harmanecké papierne a P.T. Žilina. Výrobné programy týchto spoločností. Dovoz hygienického papiera. Bezkonkurenčné uspokojenie nárokov slovenských spotrebiteľov našimi výrobcami.