Sto rokov mladá Pepsi
História Pepsi-Coly vo svete a na Slovensku. Reklamná stratégia Pepsi. Pepsi-Cola SR, s.r.o. Investície Pepsi-Coly v SR v roku 1997. Plniace linky Pepsi-Coly na Slovensku. Program výroby Pepsi-Coly.