Problémové skupiny nezamestnaných v SR - Senderáková, Lucia
Zvýšená starostlivosť o problémové skupiny nezamestnaných v SR, ich pracovné uplatnenie. Problémové skupiny nezamestnaných tvoria absolventi stredných a vysokých škôl, mladiství, občania starší ako 50 rokov, občania, ktorí sú v evidencii nezamestnaných viac ako 1 rok, občania so zmenenou pracovnou schopnosťou. Analýza nezamestnaných v jednotlivých problémových skupinách v roku 1997.