Súčasná právna úprava stravovania zamestnancov - Vaseková, Oľga
Ustanovenie zákona č. 43/1998 z 3. februára 1998 par. 140, ktorým sa mení a dopĺňa Zákonník práce, podľa ktorého je zamestnávateľ povinný zabezpečovať stravovanie zamestnancom. Úplné znenie paragrafu 140.