Odmeňovanie práce nadčas - Ješinová, Ružena
Definovanie práce nadčas a ďalšie podmienky s jej vykonávaním podľa par. 96 ods. 1 Zákonníka práce. Odmeňovanie práce nadčas. Pri odmeňovaní práce nadčas postupuje zamestnávateľ podľa ustanovení par. 10 zákona o plate. Príklady z praxe.