Niektoré metodologické problémy pri konštrukcii národnej klasifikácie povolaní... - Lepeňová, Darina
Klasifikácia povolaní a zamestnaní ako základný normatívny dokument - základný inštrument politiky zamestnanosti a služieb zamestnanosti, profesionálneho, kariérového poradenstva a sprostredkovania práce. Význam klasifikácie povolaní a zamestnaní v trhovej ekonomike. Kritické zhodnotenie využívania KZAM v oblasti zamestnanosti, návrh postupu pri implantovaní ISCO-88 do našich podmienok.