Makroekonomické hodnotenie vývoja sociálnych výdavkov v rokoch 1989-1997 - Letková, Tatiana
Sociálna politika ako súčasť hospodárskej politiky. Obsahové vymedzenie pojmov úloha verejného sektora, sociálne výdavky, transférové programy a sociálna kvóta. Medzinárodná klasifikácia sociálnych výdavkov. Klasifikácia sociálnych výdavkov na Slovensku. Štruktúra sociálnych výdavkov na Slovensku v rokoch 1989-1997.