Regionálny rozvoj - dôležitý činiteľ predchádzania nezamestnanosti - Stanek, Vojtech
Nová situácia v problematike regionálneho rozvoja po administratívnom utvorení nových územných celkov a v postupnom odovzdávaní a preberaní kompetencií nižšími článkami riadenia. Analýza stavu nezamestnanosti na regionálnych trhoch práce. Ukazovatele nezamestnanosti. Miera nezamestnanosti v jednotlivých krajoch Slovenska k 31.7.1997.