Štandardy povolaní, analýza povolaní v kontexte budovania systému... - Lepeňová, Darina
Význam budovania systému profesionálnych informácií ako jedného zo základných predpokladov rozvíjania efektívnych služieb zamestnanosti, profesionálneho poradenstva a orientácie. Teoretické východiská, definícia základných pojmov systému profesionálnych informácií. Podsystémy profesionálnych informácií. Systém informácií o povolaniach (SIP). Stručná charakteristika súčasného stavu v oblasti zberu spracovávania informácií potrebných na orientáciu na trhu práce. Zriadenie Centra profesijných informácií (CPI).