Peňažný trh a využitie jeho základných nástrojov v praxi - Chovancová, Božena
Pojem peňažného trhu. Kritériá investovania: riziko, likvidita, výnosnosť. Členenie a nástroje peňažného trhu. Obchodovanie so štátnymi pokladničnými poukážkami. Zmenky a bankové akceptácie. Význam komerčných papierov a depozitných certifikátov.