Hypotekárny úver - bankový produkt určený na financovanie nehnuteľností - Múčková, Viktória
Využitie hypotekárneho úveru v podmienkach SR. Základné vlastnosti hypotekárneho úveru a hypotekárneho záložného listu. Modelové príklady o výške mesačných anuít poskytovaných hypotekárnym úverom.