Poisťovňa Otčina - Váš blízky partner poistenie zodpovednosti daňových poradcov a audítorov - Háčik, Radomír
Predstavenie produktu poisťovne Otčina, a.s. - poistenie zodpovednosti z výkonu audítorov a daňových poradcov. Predmet poistenia, predpisy a význam poistenia zodpovednosti.