Rozmach pivovaru Krušovice
História krušovického pivovaru od založenia v roku 1581 po súčasnosť. Spojenie pivovaru Krušovice s nemeckou pivovarníckou skupinou Binding AG. Súčasný rozmach krušovického pivovaru, modernizácia výroby a zvýšenie kvality i produkcie piva. Výrobný program a pozícia na českom trhu. Marketingové aktivity krušovického pivovaru. Vývoj produkcie piva za posledné roky.