Poľnohospodári na európskom poli vstup do EÚ znamená zmeny vo výrobe, ale aj v predaji komodít - Stehlo, Pavol
Zmeny plynúce Slovensku zo vstupu do EÚ v oblasti poľnohospodárstva. Intervenčný systém Európskej únie. Stanovovanie intervenčného kvalitatívneho minima. Využívanie intervenčných zásob obilnín prostredníctvom súťaže. Uskutočňovanie intervenčného systému vo Francúzsku prostredníctvom Národného medziodvetvového obilného úradu (ONIC).