Slovenský obchod - fakty a hodnotenia
Charakteristika Prešovského a Košického kraja z demografického hľadiska. Vysoká miera nezamestnanosti v oboch krajoch. Podnikateľstvo a maloobchodný predaj v Prešovskom a Košickom kraji. Stav potravinárskeho veľkoobchodu a maloobchodu v sledovaných krajoch.