Miesto malých a stredných podnikov v štruktúre podnikateľských subjektov - Kuzmišin, Peter
Vymedzenie podstaty malého podniku. Špecifiká a prednosti malého podniku. Problémy malých firiem. Prístupy k znižovaniu rizika podnikania v malej firme. Rizikový manažment. Skúsenosti z fungovania malých a stredných firiem vo svete.