Odpisy a daň z pridanej hodnoty - Jánoš, Daniel
Určenie vstupnej ceny. Rozlišovanie dvoch kategórií daňovníkov. Vstupná cena a odpočet DPH pri novej registrácii daňovníka za platiteľa DPH. Zahrnutie DPH do vstupnej ceny hmotného a nehmotného majetku a spôsob úpravy vstupnej, resp. zostatkovej ceny. Postup pri novej registrácii platiteľa dane. Spôsoby odpisovania majetku. Situačné príklady.