Novelizácia zákona č. 289/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v praxi - Minársky, Ján
Zákonom č. 371/1997 Z.z. s účinnosťou od 1. januára 1998 bol novelizovaný zákon č. 289/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov. Novelizácia obsahuje celkom 20 zmien, ktoré sa týkajú 14 paragrafov a prílohy č. 1 k zákonu. Poukázanie na niektoré zmeny, ktoré menia uplatňovanie dane z pridanej hodnoty. Konkrétne príklady.