Registrácia a zrušenie registrácie platiteľa DPH - Siamerová, Zita
Povinnosť osôb podať žiadosť o registráciu za platiteľa dane z pridanej hodnoty. Žiadosť podávajú fyzické a právnické osoby podliehajúce dani z pridanej hodnoty, ktoré dosiahnu obrat vo výške 750 000 Sk za tri po sebe idúce mesiace. Podanie žiadosti. Ďalší platitelia DPH okrem fyzických a právnických osôb. Nárok na odpočet u nových platiteľov dane. Zrušenie registrácie platiteľa DPH.