Daňovník a daňová kontrola - Burák, Emil
Daňové právo SR poskytuje niekoľko alternatív obrany daňových subjektov v prípade ich nesúhlasu s výsledkom kontroly. Práva daňového subjektu pri daňovej kontrole. Možnosti daňovej obhajoby. Výkon daňovej obhajoby. Komunikácia medzi daňovým úradom a podnikateľom. Daňové právo v možnostiach riadnych a mimoriadnych opravných prostriedkov. Podanie odvolania. Postup správcu dane. Sťažnosť - možnosť pre daňovníka. Obnova konania. Preskúmanie rozhodnutia. Opravy zrejmých omylov a nesprávností.