Slovenskí podnikatelia navrhujú zásadne zmeniť daňovú sústavu
Požiadavka komplexnej daňovej reformy ako jeden z bodov deklarácie Združenia podnikateľov Slovenska (ZPS), ktorou oslovilo politické strany a hnutia so žiadosťou o ich podporu. Nevyhovujúci súčasný daňový systém. ZPS navrhuje zmeny daňovej legislatívy. Nevyhnutnosť stability predpisov. Potreba dôsledne dodržiavať princíp rovnosti pred zákonom. Potreba vytvorenia kvalitného právneho predpisu, nie parciálne zmeny.