Cenné papiere a daň z pridanej hodnoty - Jánoš, Daniel
Vymedzenie finančných činností podľa zákona o dani z pridanej hodnoty. Obchodovanie na vlastný účet alebo na účet klienta, investovanie do cenných papierov na vlastný účet. Dlhopis FNM a daň z pridanej hodnoty. Daň z darovania cenného papiera. Daň z dedičstva. Praktické príklady.