Vrcholový manažér a dane - Minársky, Ján
Daň ako jeden z rozhodujúcich faktorov ovplyvňujúcich stratégiu podnikateľského subjektu. Zabezpečenie daňovej problematiky firmy. Vytvorenie miesta "daňový špecialista firmy". Vstup vrcholových manažérov do daňového procesu firmy". Manažéri pri uzatváraní zmlúv a kontraktov pripravujú pôdu pre uplatňovanie daňových zákonov. Upozornenie na niektoré problémy často sa vyskytujúce v zmluvách, ktoré sú z pohľadu daní pre firmy nevýhodné.