Konkurenčné bariéry - Zemanovičová, Daniela
Teoretické prístupy k vymedzeniu konkurenčných bariér. Empirické štúdie bariér vstupu. Členenie konkurenčných bariér: štruktúrne bariéry, strategické bariéry, regulačné bariéry.