Seminár o externalitách a možnostiach ich riešenia - Hranaiová, Mária
Katedra verejnej ekonómie Ekonomicko-správnej fakulty Masarykovej univerzity v Brne usporiadala v dňoch 29.-30.1.1998 pracovný seminár venovaný externalitám. Cieľom bola výmena názorov na interpretáciu externalít v súčasnej ekonomickej literatúre, najmä vo vysokoškolských učebniciach.