Spoločníci s ručením obmedzeným poznáte svoje práva? - Jánoš, Daniel
Povinnosti a práva majiteľov a spoločníkov spoločností s ručením obmedzeným vyplývajúce zo zákona o živnostenskom podnikaní. Práva spoločníka na podiel na zisku a likvidačný zostatok. Právo disponovať obchodným podielom. Právo zvolať valné zhromaždenie. Vkladová diferenčná a príplatková povinnosť.