Jednotná mediálna mena - aktuálny problém slovenského reklamného a mediálneho trhu - Babitzová, Eva
Jednotná mediálna mena - mediálny výskum zameraný na všetky druhy médií s jednotnou metodikou, všeobecne akceptovaný trhom. Problém okolo financovania výskumu. Mediálny výskum sa robil dvakrát ročne, na jar a na jeseň. Pozastavenie výskumu z dôvodu nedostatku financií. Dôsledky prijatého opatrenia. Výskum robili spoločnosti AISA Slovensko, s.r.o., Bratislava a Median, s.r.o., Praha.