Transformácia hospodárskeho výsledku zisteného v účtovníctve na základ dane - Jánoš, Daniel
Účtovníctvo účtovnej jednotky podľa zákona č. 563/1991 Zb. Spôsob zisťovania hospodárskeho výsledku. Transformácia hospodárskeho výsledku na základ dane.