Rezervy v podnikateľskej činnosti - Kontšeková, Oľga
Rezervy ako významný zdroj financovania podnikateľskej činnosti. Členenie rezerv z viacerých hľadísk. Zákonné rezervy. Účtovanie zákonných rezerv. Účtovanie v sústave jednoduchého a podvojného účtovníctva. Účtovanie ostatných rezerv. Rezervy a ukončenie podnikateľskej činnosti. Ilustračné príklady.